Bent u op zoek naar een speciaal design voor uw nieuwe trap? Misschien heeft u al ideeën of wellicht heeft u juist nog geen enkel idee met betrekking tot de gewenste uitvoering. Benader in beide gevallen een specialist als HR Trappen. Wij bespreken graag uw ideeën en adviseren u over het materiaal en de kosten van uw trap. Een design trap die wij speciaal voor u maken moet natuurlijk helemaal naar wens zijn.

Specialist voor het ontwerp, vervaardiging én de plaatsing van uw design trap

Door onze jarenlange ervaring hebben wij veel kennis opgebouwd van de materialen die wij gebruiken. Wij hebben een aantal standaard design trappen in ons assortiment. Maar natuurlijk is het ook mogelijk uw unieke design trap door ons te laten ontwerpen en vervaardigen. Daarvoor gaan wij graag met u om de tafel. Wij bespreken met u de mogelijkheden en wensen die u heeft. Vervolgens maken wij een schets en kunnen we middels een 3D tekening heel duidelijk aan u laten zien hoe de trap eruit komt te zien. Zodra u akkoord bent, produceren wij uw design trap in onze eigen fabriek en komen deze tot slot bij u plaatsen.

Bespreek de mogelijkheden tijdens een gesprek

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Of wilt u de modellen en materialen in het echt bewonderen? Kom dan langs in onze vestiging in Waalwijk of bekijk op uw gemak de online toonzaal. Maak een afspraak door te bellen naar +31 (0)416 650 860 of het afsprakenformulier in te vullen.

Maatwerk houten trappen
Persoonlijk advies
Unieke Designs

Benieuwd naar de opties voor uw huis?

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.