Draaitrappen zijn trappen die rond één centrale as draaien. Deze trap wordt ook wel een ronde trap of spiltrap genoemd. Bij HR Trappen vindt u ongetwijfeld de trap van uw wensen. Wij ontwerpen, produceren en installeren u trap, waarbij we rekening houden met uw wensen.

Draaitrappen in verschillende uitvoeringen

U heeft uw keuze laten vallen op draaitrappen. Dan rest nu de keuze voor het materiaal. Wij bieden uw spiltrap in verschillende houtsoorten aan, zoals rubberwood, vuren en eiken. Ook een combinatie van twee houtsoorten is mogelijk. Bij het kiezen van materiaal is het belangrijk dat u weet welke uitstraling u uw trap wilt geven. Dit kan natuurlijk een functionele spiltrap zonder poespas zijn. Maar u kunt ook kiezen voor moderne of klassieke trap. Bij draaitrappen is de hoeveelheid hekwerk op de trap doorgaans miniem, maar toch kan er door bijvoorbeeld het toepassen van moderne leuningen of juist klassieke neusprofielen een bepaalde stijl worden neergezet.

Bespreek de mogelijkheden voor uw spiltrap

Wij begrijpen dat het moeilijk kan zijn om de juiste spiltrap voor uw woning te kiezen. Daarom voorzien wij u van deskundig advies tijdens een vrijblijvende afspraak op locatie of in onze showroom. We bespreken de mogelijkheden en kiezen samen de trap die bij u past. Maak een afspraak door te bellen naar +31 (0)416 650 860 of het afsprakenformulier in te vullen.

Maatwerk houten trappen
Persoonlijk advies
Unieke Designs

Benieuwd naar de opties voor uw huis?

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.