Halfslag trap

Kom langs in de showroom

De naam halfslag trap zegt het eigenlijk al. Het is een trap met een halve slag erin. Dat betekent dat de trap 180 graden om een centrale paal naar links of rechts draait. Bij HR Trappen bent u aan het juiste adres voor dit veel voorkomende trapmodel. Als klantgerichte en betrouwbare trappenmaker realiseren wij uw trap zoals u dat voor ogen heeft.

Waarom is de halfslag trap een veel voorkomend trapmodel?

Vanwege het efficiënte ruimtegebruik is een halfslag trap een veel voorkomend trapmodel. U heeft een relatief klein oppervlak nodig om een bepaalde hoogte te halen. Dit maakt halfslag trappen ideaal voor kleine ruimtes, zoals zolders en kelders.

Uw trap in een 3D-impressie

Voordat wij uw halfslag trap produceren, gaan we met u om de tafel zitten. In dit persoonlijke gesprek ontdekt u de mogelijkheden voor uw trap en bespreken we uw wensen. Zijn de onderdelen en de materiaalsoorten gekozen? Dan ontwerpen wij uw trap en maken we hier een 3D-impressie van. U ziet dan in een oogopslag wat wij voor u kunnen betekenen.

Dienstverlening van A tot Z

Als u akkoord bent met het ontwerp van uw trap, gaan onze specialisten aan de slag met het realiseren van het ontwerp. Daarna wordt uw trap binnen de afgesproken termijn geleverd. Wilt u een halfslag trap op maat laten maken door onze specialisten? Neem dan contact met ons op via +31 (0)416 650 860. Dit telefoonnummer is ook bereikbaar bij vragen of voor meer informatie.

Maatwerk houten trappen
Persoonlijk advies
Unieke Designs

Benieuwd naar de opties voor uw huis?

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.