Hardhouten trappen

Kom langs in de showroom

Voor het ontwerpen, vervaardigen en plaatsen van hardhouten trappen benadert u een specialist. Een specialist die u adviseert bij het kiezen van materialen, design en accessoires. Dan zit u goed bij HR Trappen in Waalwijk. Of u nu voor een klassieke, moderne of design trap kiest: hout is heel mooi te bewerken, waardoor we uw trap precies maken zoals u dat wenst.

Hardhouten trappen als functioneel en wezenlijk onderdeel van uw interieur

Een trap is in eerste instantie een functioneel onderdeel van uw woning. Maar de trap moet ook passen bij het interieur van uw woning. De trap is vaak het eerste sfeerbepalende object dat u ziet bij het betreden van de woning en zet daarmee de toon voor de rest van uw woning. Door de bewerkbaarheid kunnen hardhouten trappen veel vormen aannemen. Mede hierdoor en dankzij de verschillende hardhout soorten en accessoires, zoals hekwerk en verlichting, realiseren onze vakmensen uw trap volledig op maat.

Bespreek de mogelijkheden bij u thuis

Wilt u de mogelijkheden van hardhouten trappen bespreken? Maak dan een afspraak door te bellen naar +31 (0)416 650 860 of door het afsprakenformulier in te vullen. We komen dan graag bij u langs om het een en ander op te meten en uw ideeën te bespreken. Uiteraard bent u ook bij ons in Waalwijk welkom voor een kennismakingsgesprek. Bekijk alvast de online toonzaal en ontdek in een oogopslag wat wij voor u kunnen betekenen.

Maatwerk houten trappen
Persoonlijk advies
Unieke Designs

Benieuwd naar de opties voor uw huis?

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.