Houten trap kopen

Kom langs in de showroom

Bent u bezig met de renovatie van uw huis en wilt u graag een nieuwe houten trap kopen? Dan bent u bij HR Trappen aan het juiste adres. Wij begrijpen dat een houten trap kopen niet iets is wat u geregeld doet, vandaar dat we u graag van deskundig advies voorzien. We gaan samen met u rond de tafel zitten om zo tot het perfecte ontwerp te komen.

Eenvoudig een houten trap op maat kopen

HR Trappen maakt het kopen van een nieuwe houten trap erg eenvoudig. Zo houden wij rekening met verschillende elementen, zoals de functionaliteit, de locatie en de afwerking van de trap. Het enige wat u nog dient te doen, is een keuze maken welk design en houtsoort u wilt. Wij regelen de rest. U kiest bij ons uit de volgende houtsoorten:

  • Massief eiken
  • Massief grenen gelamineerd
  • Rubberwood gelamelleerd
  • Massief bamboe caramello

Uw ontwerp bespreken

Als u een nieuwe houten trap wilt kopen, plant u met onze specialisten een kennismakingsgesprek in. In dit gesprek bespreken we de locatie en het ontwerp van de nieuwe trap. Wanneer dit duidelijk is, gaan we aan de slag om uw droomtrap te verwezenlijken.

Plan nu een afspraak om een nieuwe trap te kopen!

Voor het plannen van de afspraak belt u naar +31 (0)416 650 860 of vult u het afsprakenformulier in. Bij vragen of voor meer informatie maakt u ook gebruik van deze contactmogelijkheden. Wilt u eerst inspiratie opdoen? Ook dat is bij ons mogelijk. Bekijk dan de online toonzaal of kom langs bij onze vestiging.

Maatwerk houten trappen
Persoonlijk advies
Unieke Designs

Benieuwd naar de opties voor uw huis?

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.