Jaren 30 trap

Kom langs in de showroom

De klassieke jaren 30 trap is natuurlijk een houten trap. Op het eerste gezicht zien deze trappen er eenvoudig uit, maar bij nadere bestudering zijn deze trappen doorgaans zeer gedetailleerd afgewerkt. Bij HR Trappen bent u aan het juiste adres voor een jaren 30 trap als u bijvoorbeeld uw woning naar de originele staat aan het renoveren bent of als u een woning in deze stijl aan het bouwen bent. Wij ontwerpen, produceren en plaatsen uw trap, zodat u slechts één trappenspecialist voor uw trap hoeft in te schakelen.

Een Jaren 30 trap die zowel mooi als functioneel is

De bijzondere details trekken de aandacht, maar zorgen er gelijktijdig voor dat het realiseren van de jaren 30 trap erg arbeidsintensief is. Zo wordt er vaak een neuslatje onder de trede geplaatst, worden er smetplanken achter de leuningen gemonteerd en wordt de trap vaak in hoogglans geschilderd of met een loper afgewerkt. Wat betreft hekwerk ziet u op een jaren 30 trap veelal eenvoudige rechthoekige spijlen of hooguit eenvoudig smeedijzeren spijlen. Wij denken graag mee over het ontwerp van uw trap. Hierbij zorgen we ervoor dat uw trap er niet alleen mooi uitziet, maar ook prettig beloopbaar is.

Laat uw nieuwe trap ontwerpen

Als u interesse heeft in een jaren 30 trap van HR Trappen, maak dan een afspraak in onze toonzaal of bij u thuis. Tijdens deze eerste kennismaking bespreken we uw wensen en ontvangt u persoonlijk advies. Aan de hand van dit gesprek maken we een trapontwerp en een offerte. Voor het maken van een afspraak belt u naar +31 (0)416 650 860 of vult u het afsprakenformulier in. Dit telefoonnummer is ook bereikbaar bij vragen of voor meer informatie over jaren 30 trappen.

Maatwerk houten trappen
Persoonlijk advies
Unieke Designs

Benieuwd naar de opties voor uw huis?

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.