Klassieke trap

Kom langs in de showroom

Is een klassieke trap in huis een onvervulde woonwens? Laat deze dan op maat maken door HR Trappen. Wij zijn al tientallen jaren actief in de branche en beschikken over zeer ervaren medewerkers. Wij werken met de beste materialen en beschikken over een ruim aanbod aan designs. Hierdoor ontvangt u ongetwijfeld de klassieke trap die u voor ogen heeft.

Laat een klassieke trap maken door dé expert uit Waalwijk

HR Trappen is gespecialiseerd in alles wat maar met trappen te maken heeft. Wij hebben veel ervaring met het maken van trappen, dus weten ook van aanpakken als het gaat om uw klassieke trap. We beschikken over verschillende hoogwaardige materialen waar de trap uit gemaakt kan worden. U heeft de keuze uit een breed aanbod aan designs voor een klassieke trap. Denk hierbij aan:

  • Klassiek landelijk
  • Klassiek boerenstijl
  • Klassiek jaren 30
  • Klassiek Engels

Wat kunnen wij voor u betekenen?

U laat natuurlijk niet dagelijks een klassieke trap maken. Daarom voorzien wij u graag van persoonlijk advies. Plan hiervoor een afspraak in door te bellen naar +31 (0)416 650 860 of door ons afsprakenformulier in te vullen. U bent ook van harte welkom in onze vestiging in Waalwijk. Hier hebben wij verschillende voorbeeldmodellen en materialen liggen, waar u inspiratie uit kunt opdoen. 

Maatwerk houten trappen
Persoonlijk advies
Unieke Designs

Benieuwd naar de opties voor uw huis?

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.