Een ronde trap is een prachtige eyecatcher in uw woning. In de jaren ‘70 was deze trap erg populair en het is een trend die terugkomt. Bij HR Trappen kunt u de ronde trap volledig naar wens laten samen stellen. Door het ruime aanbod aan materialen en designs zijn wij in staat om een trap te produceren en plaatsen die prachtig in uw woning staat.

Hoe komt uw ronde trap eruit te zien?

Een ronde trap kent verschillende voordelen. Zo heeft deze trap maar weinig ruimte nodig en is deze vaak minder steil dan een rechte trap. Dat maakt een ronde trap makkelijker en comfortabeler in gebruik. Wilt u ook een stijlvolle trap in uw woning laten plaatsen? Dan merkt u al snel dat er verschillende mogelijkheden zijn. Zo bepaalt u het materiaal, de stijl en het design. Uiteraard hoeft u dit niet alleen te doen. Wij begrijpen dat het uitzoeken van een trap niet iets is wat u vaak doet en daarom geven wij u graag persoonlijk advies.

Doe alvast wat inspiratie op

Heeft u al een bepaalde trap in gedachten? Of zou u verschillende ontwerpen willen zien? Doe dan alvast wat inspiratie op door onze online toonzaal te bekijken of breng een bezoek aan onze vestiging in Waalwijk. Voor het maken van een afspraak in Waalwijk of bij u thuis neemt u contact met ons op via +31 (0)416 650 860.

Maatwerk houten trappen
Persoonlijk advies
Unieke Designs

Benieuwd naar de opties voor uw huis?

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.