Rubberwood trap

Kom langs in de showroom

Wanneer u kiest voor een Rubberwood trap, gaat u voor een van de meest ecologische houtsoorten. Deze houtsoort is duurzaam, doordat deze afkomstig is van rubberbomen die niet meer voldoende latex opbrengen. De bomen die gekapt worden, worden direct vervangen door een nieuwe boom. Maar de duurzaamheid is niet de enige reden waarom u zou kiezen voor een Rubberwood trap.

Maak kennis met de voordelen van een Rubberwood trap

Een Rubberwood trap is door de lichte kleur en de mooi gevlamde nerf prachtig in ieder interieur. Ook op financieel gebied is deze houtsoort een goede keuze. Rubberwood is interessant qua prijs en is vaak een stuk goedkoper dan vergelijkbare hardhoutsoorten. Daarnaast is Rubberwood zeer stabiel en goed te bewerken.

Samen realiseren we een prachtig ontwerp

Bent u overtuigd van de voordelen van een Rubberwood trap? De volgende stap is dan het inplannen van een afspraak met een van onze specialisten via +31 (0)416 650 860. We gaan graag met u om de tafel zitten om uw wensen te bespreken om vervolgens een prachtig ontwerp te realiseren. Is het ontwerp geheel naar uw wens? Dan gaan wij over tot de realisatie van uw trap, waarna wij deze bij u komen plaatsen. Wilt u eerst meer weten over deze houtsoort? Dan bent u van harte welkom in onze vestiging in Waalwijk of doe alvast inspiratie op in onze online toonzaal.

Maatwerk houten trappen
Persoonlijk advies
Unieke Designs

Benieuwd naar de opties voor uw huis?

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.