Stalen trapspijlen

Kom langs in de showroom

Stalen trapspijlen creëren een elegante uitstraling voor uw trap. Zoekt u een trap met een klassiek tintje en met opvallende details? Dan is de keuze voor een trap met stalen trapspijlen de juiste. Of u nu kiest voor simpele ronde stalen spijlen of voor stalen spijlen met een profilering, beide uitvoeringen zijn erg chic te noemen. Bovendien kunt u de stalen trapspijlen zowel met een witgeschilderde trap als met een geoliede of verniste trap uitstekend combineren.

Realiseer een nieuwe uitstraling met stalen trapspijlen

Elegant en klassiek tegelijk? Stalen trapspijlen zorgen voor de sfeer waar u naar op zoek bent. Heeft u een specifiek beeld in gedachten of weet u nog niet precies welke stalen trapspijlen het beste bij uw trap passen? Dan helpen wij u uiteraard graag door u te voorzien van deskundig en persoonlijk advies. We horen graag wat uw wensen zijn en op basis van uw wensen gaan we voor u aan de slag.

Bekijk alvast de online toonzaal

Op onze website kunt u alvast inspiratie op doen in de online toonzaal. Ook bent u van harte welkom in onze vestiging in Waalwijk, die van maandag tot en met vrijdag van 07.00 uur tot 17.00 uur geopend is. Mocht u nog vragen hebben of een afspraak bij u thuis in willen plannen, neem dan gerust contact met ons op via +31 (0)416 650 860

Maatwerk houten trappen
Persoonlijk advies
Unieke Designs

Benieuwd naar de opties voor uw huis?

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.