Trap met kwart draai

Kom langs in de showroom

Heeft u het idee dat een trap met een kwart draai prachtig in uw woning past? Voer dan dit idee uit door HR Trappen in te schakelen. Al meerdere jaren werken wij enkel met hoogwaardige materialen, waardoor u verzekerd bent van een prachtig eindresultaat. Het ontwerpen, produceren en plaatsen van een trap met een kwart draai kunt u wel aan onze specialisten toevertrouwen.

Een trap met een kwart draai die perfect bij de sfeer en stijl van uw woning past

Wanneer u kiest voor een trap met een kwart draai, gaat u voor een trap die begint of eindigt met een draai. De rest van de trap loopt gewoon recht omhoog. Voor uw trap kiest u uit verschillende materialen en designs. Hout, RVS, glas of staal, de mogelijkheden zijn eindeloos. Om deze reden komen wij graag bij u thuis langs om u gedegen advies te geven. Tijdens dit vrijblijvende gesprek kunnen wij met eigen ogen de sfeer in uw woning en locatie van de trap aanschouwen. Op basis van deze informatie en uw wensen maken wij een 3D ontwerp. Helemaal tevreden? Dan wordt de trap met een kwart draai geproduceerd volgens uw wensen en vervolgens geplaatst in uw woning. 

Vertel uw wensen

Hoe dient uw trap met een kwart draai eruit te komen zien? Wij horen in een vrijblijvend gesprek graag wat uw wensen zijn. Plan hiervoor een afspraak in via +31 (0)416 650 860 of vul het afsprakenformulier in. Wilt u alvast wat inspiratie opdoen? Dan kan in onze online toonzaal of in onze vestiging in Waalwijk.

Maatwerk houten trappen
Persoonlijk advies
Unieke Designs

Benieuwd naar de opties voor uw huis?

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.