Trappen Eindhoven

Kom langs in de showroom

Zoekt u een specialist die u kan helpen aan trappen die prachtig bij uw woning in Eindhoven passen? Ga dan eens naar het bedrijventerrein van Waalwijk, waar HR Trappen gevestigd is. Wij zijn de ideale partner voor het ontwerpen, vervaardigen en plaatsen van trappen in uw woning in de regio Eindhoven. Hoe ziet u de ideale trap voor u?

Trappen op maat gemaakt voor uw woning in Eindhoven

Iedere woning is anders en iedereen heeft andere wensen. Om aan al deze wensen te voldoen, beschikken wij over diverse materialen en designs. Hierdoor heeft u de keuze uit eindeloze mogelijkheden! Past een moderne trap van RVS prachtig in uw woning? Of vindt u een klassieke houten trap mooier? Het ontwerpen van uw trap krijgt al onze aandacht, zodat u een echte eyecatcher in uw huis laat plaatsen.

Neem contact op om een afspraak in te plannen

Weet u al precies hoe de trappen voor uw woning in Eindhoven eruit moeten komen te zien? Of weet u nog niet precies wat u wilt en kunt u wel advies van een specialist gebruiken? In beide gevallen begroeten we u graag. Maak een vrijblijvende afspraak door het afsprakenformulier in te vullen of door te bellen naar +31 (0)416 650 860. We horen graag wat uw wensen zijn.

Maatwerk houten trappen
Persoonlijk advies
Unieke Designs

Benieuwd naar de opties voor uw huis?

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.