Trappen in Sprang-Capelle

Kom langs in de showroom

Voor trappen voor in uw woning in Sprang-Capelle hoeft u maar een korte rit te maken. In het nabijgelegen Waalwijk vindt u HR Trappen. Al meer dan 20 jaar zijn wij op het bedrijventerrein gevestigd. Door de vele mogelijkheden kunnen wij altijd een trap realiseren die perfect aansluit op uw wensen. Uiteraard wordt er altijd rekening gehouden met uw beschikbare budget.

Trappen voor uw woning in Sprang-Capelle vindt u in de nabijgelegen stad

Wanneer u woont in Sprang-Capelle en u nieuwe trappen zoekt voor in uw woning, is het natuurlijk handig dat u deze op korte termijn bij een trappenspecialist kunt vinden. Doordat wij de beschikking hebben over een ruim aanbod aan materialen en designs, worden uw trappen helemaal naar wens gerealiseerd. We houden rekening met de functionaliteit, de locatie en de duurzaamheid van de trap. Zoals u mag verwachten, zijn uw wensen altijd het uitgangspunt. Naar welke stijl gaat uw voorkeur uit?

Vraag gerust naar deskundig advies

Vindt u het lastig om te bepalen welk materiaal het meest geschikt is voor de trappen in uw woning in Sprang-Capelle? Dan staan wij u graag bij met deskundig advies. Kom hiervoor langs in onze ruime toonzaal in Waalwijk of neem telefonisch contact met ons op door te bellen naar +31 (0)416 650 860. Het is aan te raden om telefonisch een afspraak in te plannen voor uw bezoek. 

Maatwerk houten trappen
Persoonlijk advies
Unieke Designs

Benieuwd naar de opties voor uw huis?

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.