Trappen in Utrecht

Kom langs in de showroom

Voor trappen voor in uw woning in regio Utrecht, kunt u uitstekend bij HR Trappen terecht. Wij zijn gevestigd in Waalwijk, wat goed te bereiken is vanuit de Domstad. Onze werkplaats bestaat al ruim 25 jaar en richt zich op zowel de particuliere als de zakelijke markt. Voor wat voor trappen maakt u de rit van Utrecht naar Waalwijk?

Prachtige trappen voor uw woning in regio Utrecht

Omdat geen een woning in regio Utrecht of elders in het land exact hetzelfde is, zijn er ook trappen in allerlei soorten maten. Daarbij komt ook dat iedereen andere wensen heeft. Ga dat bijvoorbeeld bij uzelf maar eens na. Vindt u een open of een gesloten trap mooier? En past een houten exemplaar of een stalen trap beter in uw woning? Wanneer u bijvoorbeeld voor hout kiest, bepaalt u ook zelf de houtsoort voor uw trap op maat. Massief eiken, massief vuren, Rubberwood: de mogelijkheden zijn erg divers!

Maak kennis met de vele mogelijkheden

Wilt u ook trappen die prachtig bij uw woning in Utrecht passen? Dan helpen wij u graag verder! Neem snel contact met ons op en ontdek de vele mogelijkheden. U bent van harte welkom in onze toonzaal in Waalwijk, die van 7.00 uur tot 17.00 uur geopend is. U bereikt ons ook telefonisch via +31 (0)416 650 860.

Maatwerk houten trappen
Persoonlijk advies
Unieke Designs

Benieuwd naar de opties voor uw huis?

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.