Trappenbedrijf

Kom langs in de showroom

HR Trappen is een trappenbedrijf dat u graag helpt bij het vinden van de juiste trap. Wij zijn al tientallen jaren actief als trappenbouwer en inmiddels ook al ruim 20 jaar gevestigd in Waalwijk. Vanuit onze vestiging bedienen wij zowel de particuliere als de zakelijke markt. Kom gerust langs in Waalwijk waar wij u alles vertellen over de mogelijkheden van ons trappenbedrijf.

Profiteer van de persoonlijke benadering van ons trappenbedrijf

Wat ons trappenbedrijf uniek maakt, is onze persoonlijke benadering en de hoge kwaliteit van de trappen. U maakt al vanaf het eerste contact met onze trappenbouwer kennis met deze service. Samen bespreken we welke trap bij uw woning past. Zo bepaalt u het model, het materiaal en de uitstraling. Gaat u voor een klassieke houten uitstraling of past een moderne stalen uitstraling beter bij uw interieur? En gaat uw voorkeur uit naar een open of een dichte trap? Vertel ons hoe u de trap voor u ziet en op basis van uw wensen gaan wij graag voor u aan de slag.

Trappenbouwer biedt u meer dan enkel alleen trappen

Naast de montage van uw trap, kan ons trappenbedrijf ook andere werkzaamheden uit handen nemen. Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan het aflakken van de trap, het verwijderen van de huidige trap, het maken van trapgaten en het verrichten van overige aftimmerwerkzaamheden in uw gang of uw overloop. Wilt u een afspraak maken met onze trappenbouwer? Neem dan gerust contact met ons op via het afsprakenformulier of door te bellen naar +31 (0)416 650 860.

Maatwerk houten trappen
Persoonlijk advies
Unieke Designs

Benieuwd naar de opties voor uw huis?

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.