Vlizotrap vervangen door vaste trap

Kom langs in de showroom

Een vlizotrap laten vervangen door een vaste trap is zo gebeurd wanneer u HR Trappen inschakelt. Heeft u plannen om uw zolderverdieping nieuw leven in te blazen? Wilt u bijvoorbeeld van de zolderverdieping een slaapkamer of een werkruimte maken? Dan is een vaste trap naar de zolder een vereiste. Het laten vervangen van uw vlizotrap door een vaste trap kunt u toevertrouwen aan HR Trappen uit Waalwijk.

Laat uw vlizotrap vervangen door een vaste trap en profiteer van de voordelen

Een vaste zoldertrap heeft, ten opzichte van de vlizotrap, een aantal voordelen. Met een vaste trap naar zolder wordt de zolder ruimte echt bruikbaar. U hoeft immers niet telkens weer de vlizotrap uit te klappen. Daarnaast stijgt de waarde van uw woning, wat handig is mocht u de woning ooit willen verkopen. Het laatste en belangrijkste voordeel is de veiligheid die een vaste trap u biedt. Een vaste trap biedt flink meer zekerheid dan een vlizotrap.

Overtuigd van de voordelen?

Wilt u uw vlizotrap laten vervangen door een vaste trap? Dan plannen we graag een vrijblijvende afspraak in bij u thuis. Op die manier kunnen we zien wat precies de bedoeling is en duidelijk toelichten wat onze werkzaamheden zullen inhouden. Naar aanleiding van dit gesprek ontvangt u onze offerte per mail. Na uw akkoord plannen we alles in overleg met u in. Wilt u een afspraak maken of heeft u vooraf nog vragen over bijvoorbeeld de diverse materialen? Neem dan contact met ons op via +31 (0)416 650 860. In onze online toonzaal kunt u alvast inspiratie opdoen.

Maatwerk houten trappen
Persoonlijk advies
Unieke Designs

Benieuwd naar de opties voor uw huis?

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.