Wanneer u van een moderne stijl houdt, is de Z trap een model dat u vast aanspreekt. Een Z trap is een trap waarbij de treden aan de zijkant niet in de trapboom vallen, maar waarbij de trapboom onder de treden valt. Bovendien worden de stootborden niet verticaal maar diagonaal geplaatst, waardoor het moderne effect wordt versterkt. Bij HR Trappen vertellen we u graag meer over dit unieke model.

Keuze uit diverse houtsoorten voor uw Z trap

In de meeste gevallen worden Z trappen uitgevoerd in hardhout. Om het moderne effect van de Z trap te versterken, bieden we u diverse houtsoorten aan waar u uit kunt kiezen. Wat dacht u bijvoorbeeld van massief eiken? Een prachtige lichte hardhoutsoort met een rustige gelijkmatige nerf, die uitstekend bij een moderne stijl past. Vanzelfsprekend kunt u de trap ook in andere houtsoorten laten uitvoeren. Denk bijvoorbeeld aan massief essen, massief vuren en Rubberwood. Stuk voor stuk materialen die geschikt zijn voor een moderne trap.

Kom langs in onze toonzaal

Bent u geïnteresseerd in de moderne Z trap? Dan ontvangen wij u graag in onze vestiging in Waalwijk. Hier tonen wij u naast de Z trap nog meer modellen, zoals de Blox en de muizentrap. Maak van tevoren even een afspraak zodat we u in de toonzaal het beste kunnen helpen. Hiervoor belt u naar +31 (0)416 650 860. Ook als u vooraf nog vragen heeft, beantwoorden wij deze graag telefonisch.

Maatwerk houten trappen
Persoonlijk advies
Unieke Designs

Benieuwd naar de opties voor uw huis?

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.